Adevăruri dezamăgitoare…


Acum ceva timp, într-un editorial de-al meu, lăudam niște cărți pentru tineri, editate de niște oameni ce aparțin unui cult religios mai puțin înțeles de majoritatea celor dintre noi: Martorii lui Iehova.
Am decis acum câteva luni în urmă să fac anumite investigații și cercetări cu privire la membrii acestui cult religios și să încerc pe cât posibil să le înțeleg modul lor de viață și felul cumpătat de viață pe care îl duc… Prea era ceva putred la mijloc, ca să zic așa, prea multă perfecțiune în niște oameni. În ceea ce urmează poate părea că aș arunca cu noroi în niște oameni cu o dragoste oarbă față de o divinitate plăsmuită după dorințele unora… însă ceea ce urmează este rodul unor cercetări/investigații făcute cât și din anumite discuții pe forumuri sau personal cu anumite persoane care m-au dus la niște concluzii pe care vi le voi așterne acum:

Profund dezamăgit să aflu că Charles Taze Russell, cel care a fondat Martorii lui Iehova (prima dată fiind cunoscuți ca „Studenții Bibliei”) a fost mason de gradul ‘33, făcând parte din Francmasonerie.

Eu… care credeam până acuma că această organizație religioasă are intenții pașnice față de cei pe care îi abordează, am rămas enorm de dezamăgit să aflu lucruri destul de îngrijorătoare despre fondatorul acestui cult religios.
Așa că, aflăm despre Charles Taze Russell faptul că pe lângă apartenența sa la Francmasonerie, acesta ar mai fi fost și un pedofil conform spuselor soției sale și că ar fi fost cel care a înființat temuta societate secretă a Illuminati numită Skull & Bones din cadrul Universității Yale.

Pe cât poate părea de șocant, la început am vrut să nu cred asemenea lucruri, punând aceste zvonuri din mintea mea pe seama răutății unora, până când, am început să caut mai multe informații și să încep să realizez un adevăr destul de crud pe care nu vroiam să îl accept până în acel moment. Vorba aceea: când unul îți spune că ești obosit nu îl crezi, dar când mai mulți îți spun același lucru, atunci te cam lași păgubaș…

Totuși, cel mai trist este că am destule cunoștințe și prieteni care aparțin acestui cult și care nu vor să accepte în ruptul capului un asemenea lucru, spunându-mi că unii oameni le vor răul și că ei/religia lor reprezintă singura sursă de adevăr (trunchiat?) sau așa zisul bilet spre rai…
Așa că, aici sunt nevoit să aplic două ipoteze: ”Ori aceste persoane ca și marea majoritate a membrilor din cadrul acestei religii cunosc adevărul, fiind posibil la rândul lor masoni ori sunt niște oi rătăcite conduse de către această organizație misterioasă cu un nume destul de interesant: Watchtower”.

Mai găsim deasemenea și niște conexiuni destul de interesante despre Charles Taze Russell și despre organizația sa Watchtower Society:
– A înființat Asociația Internațională Studenții Bibliei (International Bible Students Association);
– Se trage din linia de sânge Illuminati Russell;
– Pe mormântul său se află o piramidă;
– Simbolul unei cruci înconjurată de o coroană (simbol ce se găsește și într-o hală a Francmasoneriei din USA) –  interesant este că Martorii lui Iehova cred cu tărie faptul că Iisus nu a fost răstignit pe cruce!
– Adăugarea de fotografii cu caracter subliminal în revistele lor de circulație internațională Treziți-vă! și Turnul de Veghe;
– Prieten cu cunoscuta familie satanică Rothschild’s;
– A promovat zionismul;
– A făcut parte din organizația satanică numită Francmasonerie – ordinul Knights Templar of York Rite din Allegheny Pa., având cel mai înalt grad ’33.

Acestea sunt destule dovezi care ne indică și care mi-au indicat destul de clar apartenența acestei persoane la cea mai oribilă organizație de pe planetă – Francmasoneria.

*Surse de documentare:
http://www.unsolvedmysteries.com/usm261599.html
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/dirtywatchtowersecrets.htm
http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Jehovah%20Witnesses/jw.htm

  • marcu
  • 2 noiembrie 2010

  Unde sunt dovezile,stimate domn ??Aici vad doar barfe de doi bani…

   • Iulian
   • 13 noiembrie 2010

   Dar dumneata domnule Marcu cum dovedesti ca acestea sunt doar barfe de doi bani?!

   • Gaspar
   • 24 ianuarie 2011

   toti martorii lui iehova sunteti ca o turma proasta. vrei dovada? dovada este mormantul lui russel, in forma de piramida cu ochi, simbol ocult.

  • marcus
  • 14 aprilie 2011

  sunt in mare parte de acord cu cele scrise aici. totusi ma simt obligat sa aduc cateva rectificari. monumentul sub forma de piramida cu acel simbol ocult gravat pe el e de fapt un monument ridicat pt societatea Watchtower, si se afla LANGA mormantul lui Charles T. Russel nu este mormantul in sine. in plus acel simbol francmasonic apare si pe primele editii ale revistelor publicate de Watchtower.Societatea Skull & Bones a fost fondata intr-adevar de un Russel, dar nu Charles Taze Russel ci de William Huntington Russell.
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

  • marcus
  • 14 aprilie 2011

  Gaspar, am sa-ti spun doar un lucru „cu masura cu care judecati, veti fi si voi judecati” nu numi prost pe nimeni, pentru ca daca inteligenta le-ar lipsi martorilor… n-ar fi ajuns pana aici. Totusi ca organizatie nu sunt liberi de acuzatie… sa luam cazurile de pedofilie din SUA cazuri in care mai marii lor au ajuns sa apere pedofilii in detrimentul adevarului si dreptatii, pentru „a pastra curata imaginea organizatiei”. in plus putem lua in considerare si colaborarea de 10 ani cu ONU, organizatie careia tot ei ii atribuie identitatea „FIAREI DIN APOCALIPS” Nici o religie nu e lipsita de pata … pentru ca religiile sunt facute de oameni, IN SCHMB CREDINTA E FACUTA DE DUMNEZEU!

   • somebody
   • 7 septembrie 2011

   Este foarte adevarata observatia ta,Marcus,….desi nu stiu ce apartenenta religioasa ai sau daca ai cumva una…totusi este adevarat cum oamenii confunda pe adevaratii Martori ai lui Iehova cu cei intrusi ,si anume Org. Religioasa a Martorilor lui Iehova,care prin faptele lor,asa cum ai amintit mai sus (colaborarea ONU,pe care cei mai mutli din randurile lor o neaga),aduc hula pe numele Creatorului.
   Aviz,oameni buni : cand mai vorbiti de Martorii lui Iehova,nu mai faceti confuzie !! Adevaratii Martori ai lui Iehova,nu sunt religiosi,nu accepta religia,indiferent de denumirea ei,pt. ca religia este de la Diavol,care acesta mai nou se foloseste de unealta sa pentru a insela oamenii,si anume :Religia Martorii lui Iehova.

 1. somebody, imi place cum ai facut diferenta intre „adevaratii martori” si Organizatia religioasa a martorilor lui Iehova, sau sa spun mai degraba organizatie comercialo-religioasa, fiindca, la drept vorbind, nu sunt mai mult decat o corporatie, o afacere prospera, care isi trage seva (donatiile) din iluziile pe care le vand tuturor celor credinciosi care pleaca neputinciosi capul, ca vita in pamant, nu verifica, nu se documenteaza, asculta si urmeaza orbeste asteptand vacanta de pe lumea cealalta (lumea noua cum o numesc ei), crezand ca sunt singurii care merg pe calea libertatii si a adevarului, cand de fapt nici nu au idee ca „nimeni nu este mai adancit in sclavie decat omul care crede in mod fals ca este liber”. cat despre apartenenta mea religioasa, nu am simtit niciodata nevoia sa apartin unei religii,(de fapt nu imi apartin nici macar mie) Ma consider de multe ori mai castigat sa ii apartin doar lui Cristos (rascumparatorul).

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: