Rata fertilității în lume…


Cu ceva timp în urmă am scris un articol legat despre posibilitatea începerii unui al treilea război mondial și despre Baba Vanga, cea care ar fi făcut această profeție dar și multe alte profeții legat de viața noastră în viitor… Ei bine, una dintre profețiile acestei babe se referea la faptul că în 2011 Musulmanii vor începe un război chimic împotriva Europenilor, iar apoi o altă profeție arată că în anul 2043 Europa va fi condusă de Musulmani și că Economia acestui continent va fi înfloritoare.  

2011 – Ca rezultat al radioactivității nucleare, în emisfera nordică nu vor mai rămâne animale sau vegetație. Musulmanii vor începe un război chimic împotriva supraviețuitorilor Europeni. As a result of the fallout of nuclear fallout in the northern hemisphere will not be any animals or vegetation. Then Muslims will wage chemical war against surviving Europeans.

2043 – Economia mondială este înfloritoare. În Europa, Musulmanii conduc. The world economy is thriving. In Europe, Muslims rule.

Acum două seri, în timp ce răsfoiam printr-un forum, îmi sare în ochi un clip pus pe YouTube referitor la schimbarea demografică a populației în viitorul apropiat și la faptul că, în câțiva ani Musulmanii vor fi superiori ca număr față de restul Europenilor și nu numai, arătându-se că lumea în care trăim acuma se schimbă și că, cultura pe care copii noștri o vor moșteni va fi ea însăși diferită.

Și ca să citez din clipul respectiv, pot spune că…: Suntem martorii unei schimbări demografice la nivel global datorită emigrației masive în diferite colțuri ale planetei. Pentru ca o cultură să fie menținută mai mult de 25 ani, este necesară o rată a fertilității mai mare de 2.11 copii pe familie, orice rată mai mică de 2.11 atrăgând după sine declinul culturii respective!

Mai departe se arată declinul privind rata fertilității la diferite națiuni și creșterea ratei de fertilitate în rândul Musulmanilor. Așa că, profețiile respective îmi cam dau bătăi de cap într-un fel. – Rămâne să vedeți clipul și apoi, să vă imaginați fiecare dintre voi, cum și ce se va întâmpla în viitor.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu