Un avort = O crimă…


Stop abortions!

Stop avorturilor!

Facebook are multe aspecte pozitive… Cel mai important aspect pozitiv îl reprezintã socializarea între indivizi de diferite naţionalităţi, rasă, religie, etc…, fiind practic o componentă esenţială a Facebook-ului în lumea virtuală – totul la un click distanţă. O componentă aparte a Facebook-ului o mai reprezintă şi conştientizarea individului prin aşa numitele grupuri denumite Causes (Cauze).
Ieri am fost invitat să mă alătur unei cauze, zic eu, ca fiind de o importanţă majoră pentru reprezentantele sexului feminin – „Stoparea Avorturilor

Avortul la ora actuală în lume cât şi în ţara noastră, reprezintă un flagel ce a luat o amloare alarmantă pentru societatea în care convieţuim… multe tinere îşi încep viaţa sexuală la vârste cât mai fragede şi din cauza lipsei de educaţie cu privire la acest aspect, se trezesc cu sarcini nedorite pe care mai apoi trebuie să le înlăture din varii motive ce depind sau nu depind de ele.

Până la urma urmei, stai umpic şi te gândeşti că unele cupluri ar da orice pe lumea asta ca să aibe încă un suflet lângă ei, recurgând chiar la metode de fertilizare in vitro şi… alte mame cretine se debarasează de ceea ce poate că divinitatea ori destinul le-a oferit, aşa că… la un moment dat îţi vine să te întrebi de sensul vieţii şi locul în care acesta se găseşte.

Orice sarcină ar trebui şi trebuie a fi dusă până la capăt obligatoriu în concepţia mea şi mai apoi găsită o soluţie pentru a conştientiza faptul că o întrerupere de sarcină îl face vinovat pe medicul care acceptă să curme acea viaţă ne-născută cât şi în principal mama, cea mai responsabilă fiinţă care decide însă să-şi omoare/ucidă copilul în pântece cu sânge rece, apelând la medic sau la diferite metode de tratament – Pentru mine asta reprezintă o crimă crudă, iar acele mame care recurg la astfel de gesturi, se fac vinovate de crimă nu numai în faţa celor din jur, a comunităţii dar cât şi în faţa caracterului spiritual.

În general, rata crescută a avorturilor o putem întâlni în mediile rurale ori în comunităţile de etnie rromă, unde lipseşte cu desăvârşire educaţia cu privire la comportamentul sexual în rândul tinerilor, la aceasta contribuind din plin şi decadenţa umană cât şi cea morală a societăţii din zilele noastre prin promovarea clipurilor/filmelor cu tentă sexuală, aşezănd astfel societatea în care trăim pe o marginea unei prăpăstii cu caracter moral şi divin.

Faptul că o tânără decide să recurgă la avort, reprezintă un act de laşitate feminină în faţa vieţii – fie că decide singură sau este împinsă de la spate de către partenerul de viaţă, familie, ori prieteni sau din cauza anumitor prejudecăţi de ordin moral, cu toţii se fac vinovaţi şi mai târziu vor conştientiza îndrumarea greşită pe care aceştia i-au dat-o tinerei în cauză.

Scriu asta pentru că, eu ca şi fiinţă umană, puteam să fiu chiar eu, ori chiar tu, cel care citeşti aceste rânduri – unul dintre cei avortaţi, luânduni-se practic dreptul la viaţă dat de divinitate. Trist, tocmai de aceea, pentru mine un avort reprezintă în mod direct şi fără echivoc o crimă.

= STOP ABORTIONS! | STOP AVORTURILOR! =

  1. Sunt de acord cu asta. Nimeni NU are dreptul la viata altei persoane

    • me
    • 29 noiembrie 2010

    Bullshit.
    Design flaw, daca ati face si voi 2 sex, ati intelege ca-i stupid ca 2 copii de 18 ani care si-o trag si ei prima data sa ramana fututi pe viata cu un copil pe care nu-s in stare sa-l creasca.
    Sau tigancile borate care n-au bani de prezervative si nici tiganu care nu stie sa termine pe afara, ar umple tara asta si asa plina prea mult de ei.

    Cuvintele astea exagerate, de genul crima, omor, cretina, etc nu-si au rostul cand vorbim de o mana de celule care inca nu-s nimic. Ca pot deveni ceva, aia e altceva, or sa devina cand vrea mama, nu cand vrea doamne-doamne, biserica, societatea sau voi.

    Sunteti deacord cu LIBERTATEA si LIBERUL ARBITRU ? Daca da, atunci trebuie sa fiti de acord TOT TIMPUL, nu doar cand va convine voua. O femeie sau un cuplu hotarasc EI cand vor sa aiba un copil, nu cand vrea SOARTA sau DESTINUL sau mai stiu eu cine.
    Daca vreau sa ma fut pana la 40 de ani fara probleme, este doar problema mea si a partenerelor. Daca vreau sa am copil la 20 de ani este iar treaba mea.
    Daca cumva se intampla ceva si nu-mi iese chestia asta ca asa vrea destinul, FUCK IT, am dreptul sa fac tot ce pot sa corectez chestia asta.

    Iar grupele alea devin o persoana mult mai tarziu in timpul sarcinii si atunci putem discuta altfel, dar la inceput nu reprezinta absolut nimic. So…FREEDOM ALWAYS.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu